Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Op reis met Fuse

De muziekzomer is niet compleet zonder de sfeermakers van Fuse in Het Concertgebouw Amsterdam. Het virtuoze zestal presenteert in de Wall of Fuse een muzikale reis langs al hun favoriete muziekstukken, van Sjostakovitsj tot Billy Strayhorn en Kinan Azmeh.

Op reis met Fuse

Data
wo 28 aug20:00 - 22:20
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
Toon in Google Maps

Fuse

Ze noemen zichzelf ‘an unusual ensemble’ en dat is Fuse ook. Het ensemble dat furore maakte als de ‘verrukkelijke huisband’ van Podium Witteman verenigt sinds de oprichting in 2012 zes musici met deels een klassieke en deels een jazzachtergrond. Mede dankzij de ongebruikelijke bezetting van strijkkwartet met contrabas en percussie creëert het zestal een ongekende muzikale wereld. Een wereld waarin je sporen vindt van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken.

Wall of Fuse

De zomer presenteert het virtuoze zestal de Wall of Fuse, een muzikale reis langs favoriete muziekstukken die de afgelopen jaren in het DNA van Fuse zijn gekropen. De mooiste melodieën en knapste ritmes van onder meer Dmitri Sjostakovitsj, Billy Strayhorn en Kinan Azmeh. Een verrassende muzikale wereld, met de warmte en energie van het avontuurlijkste ensemble van Nederland.

Op reis met Fuse

Data
wo 28 aug20:00 - 22:20
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
Toon in Google Maps