Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Oddisee

LET OP: Dit is het verplaatste programma van 13 september 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Rapper en producer maakt openhartige hiphop met jazz invloeden en hij staat op het podium van Tolhuistuin.

Oddisee

Speeldata
maandag 1 mei 2023 om 20:30
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam

Elementen vanuit jazz, funk en gospel gehuld in een hiphop jasje

Amir Elkhalifa, ook wel Oddisee, is een rapper en producer. Gedurende zijn opvoeding tussen Washington D.C. en Maryland werd hij getuige van onbetwistbare ongelijkheid. Als antwoord trekt Oddisee met zijn tracks nu overtuigend en openhartig de menselijke aard in twijfel, ondersteund door zijn productie waarmee hij elementen vanuit jazz, funk en go-go in een hiphop jasje steekt. Koop je kaarten voor dit concert via de ticketlink.

Elkhalifa heeft er daarbij voor gekozen om een minder bewandeld pad te nemen door zijn muziek compleet zelfstandig te produceren en uit te brengen. Een consistente stroming aan projecten, waarvan 'Odd Cure' uit 2020 de meest recente, zorgde voor internationale erkenning en miljoenen streams. Met nieuwe muziek en een wereldtour onderweg zorgt Oddisee ervoor dat de wereld hem niet zal vergeten.

Oddisee

Speeldata
maandag 1 mei 2023 om 20:30
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam