Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Nils Fischer & Timbazo

Timbazo is een latin-band die garant staat voor opzwepende grooves, sterke vocals en ongekende uitbundigheid. De internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Cuba, Venezuela, Puerto Rico, Duitsland en Nederland. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting met geweldige zangers.

Nils Fischer & Timbazo

Data
za 20 jul20:30 - 22:00
Locatie
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam
Toon in Google Maps

Otra Idea Más

Na talrijke concerten op onder meer North Sea Jazz en vele grote festivals presenteert Timbazo op deze avond het langverwachte derde album Otra Idea Más met 100% nieuw repertoire uit de pen van Tony Pérez, de legendarische Cubaanse poët, componist en arrangeur. Grote sterren doen mee op deze nieuwe plaat, zoals vocalisten Issac Delgado, Alexander Abreu en saxofoonlegende Paquito D’Rivera. Otra Idea Más is de opvolger van ¡Gracias Joe Cuba! en Rumberos a Montón, die beide werden gekozen tot beste salsa-album van het jaar door de internationale pers.

Na het concert is er Salsa Panorama, een Cubaanse salsa-party in ons café met fantastisch uitzicht, waar je tot in de late uurtjes kunt dansen.

Nils Fischer & Timbazo

Data
za 20 jul20:30 - 22:00
Locatie
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam
Toon in Google Maps