Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Moonstruck Jazz Night - Caribbean Postcard

De eerste Moonstruck Jazz Night van 2023 in het TOBACCO Theater met meester drummer en percussionist Lucas van Merwijk, Ilja Reijngoud (trombone), Samuel Ruiz (bas) en Norman Peplow op piano. Vier muzikale toppers die je deze avond in een intieme setting meenemen op een reis door Venezuela, Jamaica, Nicaragua, Trinidad, de Nederlandse Antillen, Cuba, Colombia en Puerto Rico.Volgens Lucas Caribische jazz met een kronkel. Voorafgaand aan het concert kan je genieten van een driegangendiner met Caribische touch.

Moonstruck Jazz Night - Caribbean Postcard

Speeldata
zaterdag 27 mei 2023 om 17:15
Locatie
TOBACCO Theater
Nes 75-87
1012 KD Amsterdam

Moonstruck Jazz Nights

In het tweede jaar van de Moonstruck Jazz Nights in het TOBACCO Theater kiezen de organisatoren voor een bijzonder avontuurlijke muzikale reis door het noorden van Latijns Amerika. Voor de kick off van deze reis nodigde Moonstruck Jazz Nights Lucas van Merwijk uit om zijn avond in te vullen. Van Merwijk koos hiervoor te komen met zijn nieuwste project Caribbean Postcard.

De internationaal geprezen drummer Lucas van Merwijk, bekend van onder meer zijn grote latin bands als Drums United en de Cubop City Big Band, zocht voor de Caribbean Postcard juist een meer intieme setting. Samen met Thelonious Monk Award winnaar Ilja Reijngoud, de Venezolaanse top bassist Samuel Ruiz en pianotalent Norman Peplow geeft Lucas een eigenzinnige draai aan het rijke Caribische muziekrepertoire.

Kortom, een hartelijk, persoonlijk en muzikaal bericht vanuit de Caribbean!

Voorafgaand aan het concert kan je genieten van een uitstekend driegangendiner, aangepast aan de sfeer van het concert, samengesteld door sterrenkok Dennis Huwaë (Daalder).

Tijdens het concert zit je aan tafeltjes.

Moonstruck Jazz Night - Caribbean Postcard

Speeldata
zaterdag 27 mei 2023 om 17:15
Locatie
TOBACCO Theater
Nes 75-87
1012 KD Amsterdam