Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Mengelmoes door Hessel Moeselaar

In Mengelmoes combineert Hessel zijn altviool met synthesizers en live elektronica. Zo ontstaat er een boeiende kaleidoscoop aan melancholische en betoverende soundscapes. Hij laat zich ondersteunen door zijn zelf gecreëerde orkest. Met als doel: samen met het publiek even helemaal in een andere realiteit stappen. Kom luisteren in de prachtige Amsterdamse Dokzaal!

Mengelmoes door Hessel Moeselaar

Data
woensdag 7 juni 2023 om 20:30

Mengelmoes

Als altviolist in hart en nieren, brengt Hessel zijn instrument ten gehore op een experimentele, unieke manier die tegelijkertijd bruggen slaat naar diverse muziekstijlen. Naast klassieke en elektronische elementen bevat zijn muziek ook elementen van minimal-, ambient-, Arabische en filmmuziek.

Kortom: een Mengelmoes van muziekstijlen en klanken.

Tot nu toe

Mengelmoes heeft op diverse festivals en locaties plaatsgevonden, zoals het Grachtenfestival, Splendor Amsterdam, De Roode Bioscoop en Lavafest. Hessel heeft met Mengelmoes de muziek voor de achtdelige Youtube documentaire ‘Kika Stories’ gecomponeerd. Dit was een initiatief van Stichting Kinderen Kankervrij. Deze serie belicht de verschillende kanten van kinderkanker. De documentaire is in september 2022 uitgebracht.

Mengelmoes door Hessel Moeselaar

Data
woensdag 7 juni 2023 om 20:30