Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Meau

Een vleugje synths, warme sounds en eerlijke teksten. MEAU maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Meau staat op het podium van Koninklijk Theater Carré.

Meau

Speeldata
donderdag 13 april 2023 om 20:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam

Haar grootste tour tot nu toe

MEAU is de eerste Nederlandse vrouw in de Top40 geschiedenis die haar nummer 1 hit volledig zelf heeft geschreven en geproduceerd. ‘Dat Heb Jij Gedaan’ domineerde wekenlang de hitlijsten in Nederland en België en groeide in korte tijd uit tot een evergreen.

Opvolgers ‘Als Jij Maar Bij Me Bent’ en ‘Dans M'n Ogen Dicht’ (een samenwerking met Racoon) werden eveneens goed ontvangen. Afgelopen zomer zorgde MEAU met haar liedjes voor kippenvel momenten op festivals zoals Concert At Sea, Pinkpop, Lokerse Feesten, Lowlands en Pukkelpop.

Samen met haar band staat MEAU te trappelen om in het voorjaar een vervolg te geven aan haar uitverkochte clubtour. Kaarten voor dit concert koop je via de ticketlink.

Meau

Speeldata
donderdag 13 april 2023 om 20:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam