Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Matteo Bocelli - A Night With Matteo

Matteo Bocelli, zoon van de wereldberoemde tenor Andrea Bocelli, heeft zijn eigen unieke muzikale pad gevolgd en in korte tijd een indrukwekkende carrière opgebouwd. Tijdens de show in Koninklijk Theater Carré brengt de zanger een scala aan muzikale hoogtepunten, waaronder enkele van zijn grootste hits en geliefde Italiaanse klassiekers.

Matteo Bocelli - A Night With Matteo

Data
vr 6 okt20:00 - 20:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
toon in Google Maps

 A Night With Matteo

Met zijn onderscheidende stemgeluid en zijn vermogen om emoties over te brengen, heeft hij wereldwijd een grote schare fans weten te veroveren. Tijdens de show A Night With Matteo zal het publiek worden getrakteerd op een scala aan muzikale hoogtepunten, waaronder enkele van Matteo's grootste hits en geliefde Italiaanse klassiekers. Met zijn warme en krachtige stem zal hij het publiek meenemen op een muzikale reis vol passie en emotie.

Over Matteo Bocelli

Matteo Bocelli heeft een buitengewoon talent geërfd van zijn vader. Matteo Bocelli begon op zesjarige leeftijd met het leren van piano en maakte zijn debuut op het podium op 18-jarige leeftijd, waarbij hij Verdi zong in het Colosseum in Rome. Veel mensen hoorden voor het eerst Matteo's welluidende stem en getalenteerde pianospel op het nummer Fall on Me uit 2018, een Engels/Italiaans duet dat hij mede heeft geschreven voor het succesvolle album van Andrea Bocelli. Het nummer werd later gebruikt als soundtrack voor Disney's The Nutcracker and the Four Realms en heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen streams behaald.

Matteo Bocelli - A Night With Matteo

Data
vr 6 okt20:00 - 20:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
toon in Google Maps