Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Live music night in Manhattan Lounge Bar

Kom naar de livemuziekavond in de Manhattan Lounge Bar aan de George Gershwinlaan 103 in Amsterdam, voor een avond met livemuziek, eten en drinken. De muziek begint om 18.00 uur.

Live music night in Manhattan Lounge Bar

Data
donderdag 8 juni 2023 om 18:00
donderdag 22 juni 2023 om 18:00
Meer data

Na het werk borrelen met live muziek

Schuif na het werk bij ons aan voor een avond met livemuziek, eten en drinken in de Manhattan Lounge Bar. Een bruisend programma dat je niet wilt missen! Meer informatie nodig check de link en reserveer gelijk.

Snappy Jazz 4tet op 11 mei: Muziek gespeeld door Snappy Jazz spreekt een breed publiek aan en is niet overheersend. Elk optreden van deze band is verrassend en verfrissend. Het repertoire bestaat uit veel bekende oude jazznummers die op een eigenzinnige “Snappy” manier worden gebracht.

Vintage Jazz Swing Quartet op 25 mei: Vingtage Jazz Swing Quartet featering Vintage Jazz Soul Quartet, spelend in Vintage Swinge stijl.

Chieko Donker Duyvis Ensemble op 1 juni: Geniet van de avond van Brazilian Jazz met de Amsterdamse celliste, vocaliste en componiste Chieko Donker met Braziliaans/Japanse roots.

Dimitrios piano trio op 8 juni: Op speelse wijze brengt het Trio een mooie en onderhoudende selectie van standards en jazzklassiekers. Tunes van Broadway-componisten als Jerome Kern, composities van jazzgiganten als Thelonius Monk en Horace Silver en ook wat groovy stuff.

The Tommy Tornado Jazz Quartet op 22 juni: Het Tommy Tornado Jazz Quartet brengt een swingende mix van jazz, blues en jive uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. De band laat zich inspireren door tenorsaxofoonlegendes als Dexter Gordon, Gene Ammons, Sonny Stitt en anderen. Het resulteert in een energiek en soulvol optreden.

Data en tijden

donderdag 8 juni18:00
donderdag 22 juni18:00

Live music night in Manhattan Lounge Bar

Data
donderdag 8 juni 2023 om 18:00
donderdag 22 juni 2023 om 18:00
Meer data