Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Ligconcert® Einaudi & Beyond + cello

Het Scheepvaartmuseum is het decor voor dit ligconcert® door pianist Jeroen van Veen en cellist Joachim Eijlander. Wijntje erbij en lekker samen in je eigen bubbel genieten van de mooiste muziekwerken van o.a. Einaudi, Pärt (het beroemde Spiegel im Spiegel), Chopin & Glass.

Ligconcert® Einaudi & Beyond + cello

Speeldata
zaterdag 15 april 2023 om 19:30

Ligconcerten®

Een bijzondere ervaring in ’s Lands Zeemagazijn. Het letterlijke hoogtepunt is de overkapping van de binnenplaats. De zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Dankzij dit indrukwekkende glazen dak heeft de binnenplaats een heel mooie functie als centraal plein en is het dé plek voor de inmiddels populaire ligconcerten®. De speciale aansturing van de honderden ledlampjes in het glazen dak i.c.m. met de rustgevende muziek krijgt het ligconcert® een sprookjesachtige sfeer.

Maak je avond compleet met een speciaal samengesteld driegangen-diner inclusief drankjes met uitzicht op het VOC-schip en geniet daardoor nóg langer van deze avond. Zo heb je nog niet eerder een ligconcert® beleefd! Ben jij er ook bij? Vergeet niet je eigen matje mee te nemen!

Ligconcert® Einaudi & Beyond + cello

Speeldata
zaterdag 15 april 2023 om 19:30