Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Lazy Sunday with Aristo's big band

Eindig je weekend goed: geniet aan je eigen tafeltje van heerlijke live muziek van de spectaculaire Aristo’s Big Band! Elke editie gepaard met verschillende vocalisten is het keer op keer een swingend feest! Na ontvangst op de rode loper wordt u ontvangen met een glas bubbels. Het beste tafeltje in de zaal is voor jou gereserveerd in Club Hart.

Lazy Sunday with Aristo's big band

Data
zondag 25 juni 2023 om 15:00
Locatie
Club Hart
Bolstoen 22
1046 AT Amsterdam
toon in Google Maps

Terug naar de gouden eeuw van Jazz

Geniet van een ontspannen zondagmiddag met Aristo's big band in Club Hart in Amsterdam! Dit is een evenement dat je niet wilt missen, want we nemen je mee terug naar de gouden eeuw van jazz met een onvergetelijke show die je zeker aan het dansen zal krijgen.

Sluit je aan bij ons voor een ontspannen middag vol muziek en entertainment, terwijl Aristo's big band het podium betreedt voor een ongelooflijk optreden van klassieke swing- en jazznummers. Onder leiding van de getalenteerde en charismatische Aristo, zal dit 15-koppige ensemble je toe blazen met hun meesterlijke arrangementen en expertise.

Terwijl je achterover leunt en de sfeer opneemt, word je teruggebracht naar een vervlogen tijdperk van jazzclubs en rokerige bars, met het geluid van koperblazers en saxofoons in de lucht. Met een repertoire dat zich uitstrekt van Duke Ellington tot Count Basie, zal Aristo's big band je in no-time laten meedeinen op het ritme.

Kom dus langs en sluit je aan bij ons voor een luie zondagmiddag in Club Hart, terwijl we genieten van de soepele klanken van Aristo's big band. Met goed gezelschap, geweldige muziek en een relaxte sfeer, is dit de perfecte manier om je weekend af te sluiten en je voor te bereiden op de week die komt. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Lazy Sunday with Aristo's big band

Data
zondag 25 juni 2023 om 15:00
Locatie
Club Hart
Bolstoen 22
1046 AT Amsterdam
toon in Google Maps