Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Laurence Jones

Laurence Jones heeft zich ontpopt tot een van de populairste gitaristen van het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft verschillende onderscheidingen en prijzen op zijn naam staan en won drie jaar op rij "Young Artist Of The Year" in de British Blues Awards, waardoor hij werd opgenomen in de British Blues Hall Of Fame. Door Music Radar is hij verkozen tot de top 10 beste bluesgitaristen ter wereld van vandaag en hij staat op het P60 podium in Amstelveen. 

Laurence Jones

Speeldata
vrijdag 12 mei 2023 om 18:30
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen

Spannend gitaarspel vol energie

Laurence en zijn band hebben niet met de minste artiesten op het podium gestaan ter ondersteuning van hun tours, want als je onder andere met Sir Van Morrison, Sir Ringo Starr, Joe Bonamassa, Status Quo, Buddy Guy, Jeff Beck, Johnny Winter & Kenny Wayne Shepherd een podium hebt gedeeld dan behoor je tot een select groepje gitaristen.

Laurence Jones bereikte nummer 5 in de top 20 hardst werkende bands in het Verenigd Koninkrijk samen met Chris Farlowe, Bay City Rollers, Chas & Dave en meer... Mis je kans niet om "de toekomst van de blues" live op tournee te zien. Check de P60 website voor kaarten.

Laurence Jones

Speeldata
vrijdag 12 mei 2023 om 18:30
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen