Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Kris Baha + Promiseland

Op 2 juni staan Kris Baha en Promiseland op stage bij Cinetol. Een industrial, EBM en punk avond. Let op: de genoemde eindtijd is een indicatie.

Kris Baha + Promiseland

Data
zo 2 jun20:00 - 23:00
Locatie
Stichting Kunst- en Cultuurhuis Cinetol
Tolstraat 182
1074 VM Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Kris Baha

Kristian Bahoudian alias Kris Baha is niet meer weg te denken uit de Berlijnse Industrial/EBM- en clubscene. Deze veelzijdige queerartiest heeft zijn roots in Australië, Italië en Armenië en verhuisde 8 jaar geleden naar Berlijn. Hij speelt op opmerkelijke feesten/locaties in de stad zoals Cocktail D'Amore, Tresor, Berghain, RSO en Urban Spree waar hij diep in de leegte duikt om uitgebreide sets van buitenaardse machine muziek af te leveren. Ook runt hij zijn eigen live en dj-gerichte feestavond, Wired. Dezelfde ethos is van toepassing op zijn performance-based liveshows, die werden geïnspireerd door zijn liefde voor de baanbrekende shows van het 90’s industriële muziektijdperk.

Instagram | @krisbaha

Promiseland

Johann Rashid AKA Promiseland, maakt een vurige botsing van punkzang, stuwende beats, poëtische zang en ritualistische teksten. Hij had al snel een fanatieke fansbase, waaronder Julian Casablancas, die hem tekende bij zijn label Cult Records, en kroonde hem "The Future Prince of Anarchy". Je weet nooit wanneer Rashid opduikt, maar wanneer je het het minst verwacht, hangt hij ondersteboven aan een stang aan het plafond, het signaal voor een onvergetelijke avond. Zijn debuutalbum "Sad But Happy" in oktober 2023 uit.

Instagram | @_promiseland_

Kris Baha + Promiseland

Data
zo 2 jun20:00 - 23:00
Locatie
Stichting Kunst- en Cultuurhuis Cinetol
Tolstraat 182
1074 VM Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons