Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

King Buffalo

King Buffalo, een naam die al ruim 10 jaar synoniem staat voor heavy psych, heeft de muziekwereld veroverd met hun unieke geluid. Dit powertrio brengt een verwoestende mix van blues-getinte, psychedelische en krautrock-invloeden, die luisteraars meeslepen in een hypnotiserende muzikale reis. Gedurende hun carri��re toerden het drietal met gerenommeerde bands als Clutch, All Them Witches en Uncle Acid & the Deadbeats.

King Buffalo

Data
wo 25 okt19:30 - 19:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps

Meesterlijk samenspel

Het trio, bestaande uit getalenteerde muzikanten - vocalist/gitarist Sean McVay, bassist Dan Reynolds en drummer Scott Donaldson - brengt live hun meeslepende composities en meesterlijk samenspel. Met een muzikale tsunami, weten ze de grenzen van de heavy psych te verkennen en nemen ze je mee op een sonische reis vol bedwelmende melodieën en hypnotiserende grooves

Special guest: Slomosa

Vanuit Noorwegen laat het viertal Slomosa zich inspireren door Kyuss, Elder en Black Sabbath. Met invloeden uit de jaren 90' Amerikaanse Desert scene presenteren de Noren hun eigen genre - 'Tundra Rock'. Deze 'Tundra Rock' laat zich samen met de hoge bergen en wilde natuur van Bergen doorvertalen in heavy riffs en catchy songteksten.

King Buffalo

Data
wo 25 okt19:30 - 19:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps