Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Kerst Sing-a-long met Cor Bakker

Zing bekende Kerstliederen mee met Cor en zijn fantastische combo met medewerking van Het Zwanenkoor, en 3 solisten van wereldklasse. Dat alles in een prachtig aangeklede Westerkerk in Amsterdam.

Kerst Sing-a-long met Cor Bakker

Data
do 21 dec20:15 - 22:30
Locatie
Westerkerk Amsterdam
Prinsengracht 281
1016 GW Amsterdam
toon in Google Maps

De mooiste tijd van het jaar

Cor Bakker speelt met zijn eigen trio en medewerking van gast solisten en het Zwanenkoor verschillende kerstliederen. Dit is toch de mooiste tijd van het jaar, waarbij je muzikaal in een warm kerst bad komt. Wil je hierbij zijn, maak gebruik van de ticketlink om kaarten te kopen.

De gasten van Cor tijdens deze avond

Het Zwanenkoor

Met muzikaal leider André Vrolijk is het Zwanenkoor is al 29 jaar een begrip. In Amsterdam maar ook ver buiten de stadsgrenzen. Het koor bewaakt het culturele erfgoed, het Amsterdamse/Jordanese lied. Ze waren te zien in Paradiso en op festivals als Noorderslag, het Reuring Festival, The Rabbit Hole, bij RTL Late Night en Tijd voor Max.

Karin Bloemen

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.

Fay Claassen

Zangeres Fay Claassen is viervoudig Edison-winnares en speelt veelvuldig op internationale concertpodia. Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld als Fay Claassen met haar ontroerende stem Engels- en Nederlandstalig popsongs, eigen composities, of standards van het ���Great American Songbook” tot nieuw leven brengt. Doordat haar fenomenale improvisatie en perfecte intonatie kinderspel lijkt die zich moeiteloos verbindt met enorme emotionele diepgang en meer dan twintig jaar muzikale ervaring, leidt dat telkens tot weergaloze fascinatie.

Humphrey Campbell

De Nederlandse zanger Humphrey Campbell is de enige echte crooner die we in Nederland hebben. Met zijn diepe donkere, prachtige soul stem beweegt hij zich net zo makkelijk in het repertoire van Nat King Cole en Frank Sinatra als Stevie Wonder en Michael Bublé.

Jacques Klöters

De show wordt gepresenteerd door niemand minder dan Jacques Klöters. Ondermeer bekend als presentator van het radio-programma ‘De Sandwich’. Een man die werkelijk overal een fascinerende anekdote over kan vertellen.

Toegankelijkheid

In de Westerkerk maken wij gebruik van alleen vrije plaatsen – dus geen vaste plaatsen. Voor bezoekers in een rolstoel zijn er wel vaste plekken met plaats erbij voor 1 begeleider per rolstoel. Wil je hier gebruik van maken, stuur een mailtje na je bestelling om die plekken te reserveren.

Kerst Sing-a-long met Cor Bakker

Data
do 21 dec20:15 - 22:30
Locatie
Westerkerk Amsterdam
Prinsengracht 281
1016 GW Amsterdam
toon in Google Maps