Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Kenny Wayne Shepherd

Inmiddels is de Amerikaanse gitarist, zanger en songwriter Kenny Wayne Shepherd toch wel te scharen onder de veteranen van de blues rock. Hij was pas 18 jaar toen hij zijn debuutplaat ‘Ledbetter Heights’ (1995), welke werd opgevolgd door zijn carrière bepalende tweede album, ‘Trouble Is...’ in 1997. Een plaat die in 2023 al 25 jaar uit is. Speciaal om die gelegenheid komt Kenny Wayne Shepherd met een nieuwe versie van de plaat, maar belangrijker is, dat hij ook weer voor een optreden richting Melkweg komt.

Kenny Wayne Shepherd

Speeldata
woensdag 10 mei 2023 om 19:00
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam

Geïnspireerd door de grote gitaar goden der aarde

Sinds hij op zijn zevende voor het eerst een gitaar in zijn handen nam, heeft hij deze niet meer losgelaten en zichzelf opgewerkt tot een van de beste(blues)rockgitaristen ter wereld. Met een stijl geïnspireerd op iconen als Jimi Hendrix, Slash en Stevie Ray Vaughan heeft hij een enorme live-reputatie opgebouwd.

Waarmee hij ook het podium mocht delen met grootheden als Aerosmith, Bob Dylan, The Rolling Stones, the Eagles, Van Halen, Lynyrd Skynyrd en met Stevie Ray Vaughan’s voormalige begeleidingsband Double Trouble. Daarbij heeft Shepherd miljoenen albums verkocht en meerdere Grammy nominaties ontvangen!

Kenny Wayne Shepherd

Speeldata
woensdag 10 mei 2023 om 19:00
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam