Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Jessica Pratt

Dit concert van De Amerikaanse zangeres in Het Zonnehuis is helaas uitverkocht. Jessica Pratt is een singer-songwriter die de folk- en indiewerelden verrijkt met een kenmerkende stem en tijdloze muziek. In 2012 brengt Pratt haar debuutalbum 'Jessica Pratt' uit, waarop ze melancholie omarmt en transformeert in poëtische melodieën.

Jessica Pratt

Data
di 4 jun19:30 - 22:00
Locatie
Het Zonnehuis
Zonneplein 30
1033 EK Amsterdam
toon in Google Maps
Contact

Jessica Pratt

Haar muziek is zowel subtiel als gelaagd, dankzij de inzet van haar akoestische gitaar en zang. Haar intieme optredens worden vaak gekenmerkt door haar kwetsbare aanwezigheid. Met albums 'On Your Own Love Again' en 'Quiet Signs' bewijst Pratt haar artistieke veelzijdigheid en vermogen om tijdloze muziek te creëren.

Special guest: Joanna Sternberg

De uit New York afkomstige Joanna Sternberg is een singer-songwriter, muzikant en beeldend kunstenaar. Op vijfjarige leeftijd leert hen piano spelen en vervolgens gitaar, bas en contrabas. Het laatste instrument is ook het het instrument dat hen studeerde op het Mannes College of Music en The New School for Jazz & Contemporary Music. Sternberg is vanaf jonge leeftijd freelance muzikant en beeldend kunstenaar, maar begon pas met liedjes schrijven en zingen toen hen 23 was. Ondertussen heeft Sternberg twee folkalbums uitgebracht die allebei goed ontvangen zijn. Ook leerde hen nog viool, drums, banjo en mandoline spelen.

N.B. De genoemde eindtijd is een indicatie.

Jessica Pratt

Data
di 4 jun19:30 - 22:00
Locatie
Het Zonnehuis
Zonneplein 30
1033 EK Amsterdam
toon in Google Maps
Contact