Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Jan Modaal, SULTAN. & CLITTEBAND

Met een gezonde dosis maatschappijkritiek en zelfspot presenteert Jan Modaal in OCCII zijn tweede EP, getiteld ‘Dode Witte Man’. Het schijfje is de opvolger van de in 2020 verschenen EP ‘Wil Je Dood Ofzo?’, waarop de driekoppige band uit Amsterdam en Utrecht al zogenaamde punksmartlappen liet horen. Tijdens de ‘herdenking’ van de witte man treden ook de Utrechtse rockband SULTAN. en de Hilversumse punkers Clitteband op.

Jan Modaal, SULTAN. & CLITTEBAND

Data
vr 22 sep20:00 - 23:00
Locatie
OCCII
Amstelveenseweg 134
1075 XL Amsterdam
toon in Google Maps

Over Jan Modaal

Jan Modaal schrijft punk smartlappen. Uit Jans teksten spreekt een grote liefde voor de Nederlandse taal. De nummers houden het midden tussen een vrolijke aanklacht en een woedende liefdesverklaring. Vanavond presenteren zij hun 2e EP ,,Dode Witte Man”. Het thema van deze EP moge duidelijk wezen. Jan Modaal is een man van het volk, de schelle stem van een generatie.

SULTAN.

Brutale apocalyptische rock met eigenwijze songs over het leven in het digitale tijdperk. Zet je telefoon op vliegtuigstand en ga dansen met moves waarvan je niet wist dat je ze had. SULTAN. geeft je een mix van de rock van Queens of the Stone Age en het experimentele karakter van The Beatles, en wat dan krijgt is een rock 'n roll band van de eenentwintigste eeuw.

Clitteband

Clitteband is frisse, aanstekelijke punk uit Hilversum met verschillende invloeden, waaronder garage en grunge. Maar ook: harde, snelle nummers als 'Killversum Mediarat' en 'Ich Bin Wasmachin'. Kortom jonge mensen met een oud punkhart!

Jan Modaal, SULTAN. & CLITTEBAND

Data
vr 22 sep20:00 - 23:00
Locatie
OCCII
Amstelveenseweg 134
1075 XL Amsterdam
toon in Google Maps