Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Igorrr / Amenra

Een avond vol inktzwarte duisternis in de Melkweg met metalbands Igorrr, Amenra, Der Weg Einer Freiheit en Hangman's Chair. Igorrr is het geesteskind van de Franse multi-instrumentalist en producer Gautier Serre. Het genre van Igorrr duiden is simpelweg onmogelijk. De afgelopen jaren combineerde hij genres als black metal, breakcore jazz en klassiek wat zijn sound uniek maakt. Te horen op het in 2020 uitgebrachte 'Spirituality and Distortion'.

Igorrr / Amenra

Speeldata
woensdag 12 april 2023 om 18:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam

Over Igorrr

Een show van Igorrr brengt een mix van hectische breakbeats, operazang, metalriffs, zigeunerviolen en een veelvoud van andere geluiden, wat elke show een intense, beetje verontrustende, maar vooral unieke ervaring maakt.

Over Amenra

Amenra was afgelopen editie van Best Kept Secret een van de hoogtepunten volgens 3voor12! De Belgische post-metalband brengt volledige duisternis. De loodzware drums en metal riffs versterken het ijzingwekkende geschreeuw van frontman Colin van Eckhout. Waar het ene moment de pijn en de bas door de zaal galmt, wordt er ook regelmatig de rust opgezocht met timide, schone vocalen en ingetogen muziek.

Der Weg Einer Freiheit en Hangman's Chair

De avond wordt geopend met de progressieve, avant-garde black metal-experimentalisten van Der Weg einer Freiheit en de sludge-, stoner-, doom metal, doorspekt met de onuitputtelijke energie uit de hardcore, van Hangman's Chair.

Igorrr / Amenra

Speeldata
woensdag 12 april 2023 om 18:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam