Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Ian Siegal

Deze unieke show vol onvervalste blues klassiekers viert de geschiedenis van de blues vanaf de oorsprong. De band bestaat naast zanger en gitarist Ian Siegal (UK) uit de top van zowel de nationale en internationale blueswereld met Roel Spanjers (Luther Allison), Big Dave (The Electric Kings), Mischa den Haring (T-99) samen met Dusty én Darryl Ciggaar (The Rhytm Chiefs, Dry Riverbed Trio. Te zien en te horen in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen.

Ian Siegal

Data
zondag 8 oktober 2023 om 20:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Unieke show vol blues klassiekers van topmuzikanten

Met deze samenwerking gaat een gezamenlijke wens in vervulling om een bluesband te vormen met muziek waardoor ze allen geïnspireerd raakten. Een twintigjarige vriendschap, ontstaan door de gezamenlijke liefde voor de blues, bracht deze zes multi-award winnende muzikanten samen om deze passie met het publiek te delen.

Ian Siegal

Verwacht geen arrogante vedette die het liefst zijn zilver aan het poetsen is. Voor Siegal gaat het altijd om die volgende show, de volgende song en het volgende perfecte album. Ben je een blues liefhebber dan wil je dit optreden niet missen, koop je kaarten hier.

Ian Siegal werd opgenomen in de Britse Blues Hall of Fame won o.a. negen keer de Britse Blues Award, drie keer de Europese Blues Award, werd meerdere keren genomineerd voor de USA Blues Music Awards en won twee keer het MOJO Blues Album van het jaar.

Ian Siegal

Data
zondag 8 oktober 2023 om 20:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps