Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Heavy is The Night

Studenten van AEMA presenteren: Heavy Is The Night.

Heavy is The Night

Data
vr 21 jun19:00 - 21:00
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
Toon in Google Maps

Age of Aconitum 

Deze zangeres uit Californië begon haar muzikale carrière in gothic metal, maar breidde uit naar de elektronische sfeer in een daad van zowel zelfexpressie en zelfbehoud. Met behulp van filmische sferen, hypnotiserende ritmes en spookachtige, Scandinavische vocalen, nodigt ze haar publiek uit voor een staat van bevrijding en overgave. Age of Aconitum's muziek dient als een testament voor de delicate ruimte die bestaat tussen schoonheid en duisternis, waarin ze navigeert over het ingewikkelde terrein waar licht en schaduw in elkaar overlopen, in haar muziek en in zichzelf.

Johnny DY

Johnny DY/Douaji is een elektronische muziekproducer en enthousiasteling afkomstig uit Damascus die geobsedeerd is door geluiden. De afgelopen paar jaar heeft hij zijn kennis uitgebreid, verschillende soundscapes verkend, evenals de nieuwe mogelijkheden door zijn conservatoriumopleiding in Amsterdam. Waar hij zich laat inspireren door artiesten als Solomun, Bicep en Jon Hopkins, is Johnny's muzikale identiteit zich snel aan het ontwikkelen. Zijn unieke mix van muzikale stijlen kan niet simpelweg worden omschreven als melodieuze techno of breakbeat. Door het gebruik van gevonden geluiden en experimentele synthese ontstaat een rijke, evoluerende en groovy soundscape, waar muziek ons opnieuw verbindt.

Mirovian Drift

/mɪˈroʊviən drɪft/ - een subtiele maar waarneembare verschuiving of beweging in de baan van hemellichamen binnen een bepaald planetenstelsel'.

Mirovian Drift is een samensmelting van 2 producers van elektronische muziek die, geïnspireerd door het universum, pulserende ritmes, etherische melodie��n en buitenaardse texturen met elkaar vermengen. De composities van Mirovian Drift dienen als een poort naar alternatieve dimensies, waar tijd en ruimte oplossen in sonische vibraties. Geboren uit de gezamenlijke synergie van 2 Amsterdamse nederige aardse kunstenaars: Amir Sadeghzadeh aka Sonic Nomad en Ivo Jansen aka Yobi Tsugi, belichaamt Mirovian Drift een fusie van experimentele elektronische muziek waarbij ieder zijn eigen emoties en fascinaties toevoegt aan de eclectische galactische mix. Bereid je voor om te luisteren, te dansen of weg te drijven, ieder zijn eigen ervaring.

Let op: de eindtijd is een indicatie.

Heavy is The Night

Data
vr 21 jun19:00 - 21:00
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
Toon in Google Maps