Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Grid/t

In samenwerking met Melkweg, Belgium Booms en Subbacultcha presenteert Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond tijdens ADE: Grid/t, een patchwork van fuzzy gitaarriffs, pompende kickdrums en blissfull synths. Deze voorstelling vindt plaats in de Melkweg.

Grid/t

Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps

Youniss

De grid/t bestaat uit "live drums met glitched-out gitaar fuzz en politiek geladen bars" van Youniss, een live performance van "sonic chaos curator" Noise Diva, het synths palet van leop4rdi en een DJ set van Ranye die je meeneemt van "Mandelão tracks uit Brazilië naar ritmische Latijns-Amerikaanse Dembow, en van donkere deconstructed beats naar rustgevende geluiden.

Op zijn tweede plaat ‘White Space’ geeft de Antwerpse muzikant en visuele artiest Youniss via punkmuziek uiting aan zijn gevoel van onmacht en vervreemding in de nasleep van de Black Lives Matter-beweging. Als zwarte man met een Arabische naam voelt hij zich als artiest vaak als een indringer in de overwegend witte westerse wereld. ‘White Space’ is ontstaan uit de pijn die hiermee gepaard gaat.

Kaarten

Voor Subbacultcha leden is deze voorstelling gratis te bezoeken en niet-leden kunnen een kaartje kopen via deze link. Subbacultcha leden kunnen reserveren door een e-mail te sturen met 'Grid/t' in de onderwerpregel en je naam in de e-mail. 

Grid/t

Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps