Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Door de Winterbubbel heen - Live muziek in Café Belcampo

We weten het. De maand januari is niemands favoriet... Kom daarom van die bank af om samen het nieuwe jaar te vieren en te genieten van geweldige, swingende en mooie live muziek van Carly E & The Outstanding en het Malembe Trio! Waar? Café Belcampo.

Door de Winterbubbel heen - Live muziek in Café Belcampo

Carly E & The Outstanding

Carly E (Carlijn van Wijk) speelt cello en zingt al van jongs af aan. Toen ze verhuisde naar Londen en Argentinië nam ze afscheid van haar klassieke muziek carrière en werd solo artiest. Al vele podia heeft ze weten te veroveren met haar cello- popnummers, zoals het DeLaMar Theater en TedX. Haar muziek doet denken aan Carol Emerald en Andrew Bird: Folk pop muziek met originele teksten en een subtiele groove.

Malembe trio

Het muzikale concept van het Malembe trio is gebaseerd op de Afro-Latijnse invloeden in de muziekcultuur. Ze spelen muziek van alle Latijns-Amerikaans landen zoals Colombia, Mexico, Brazil, Perú, Cuba, etc. De performance wordt een echt carnaval van bekende melodieën.

Door de winterbubbel heen

Stichting Hallo-Buren/ 50-50podium organiseert samen met Mermaid Radio, Carly E en Malembe Trio twee muzikale avonden. De avonden zijn bedacht als deel van een pakket dat bestaat uit een introductie, een live en online concert afsluitend met een gesprek. Daarna kun je aan de bar lekker een drankje nemen!

Het thema van het gesprek na het concert zijn de inzichten die je hebt opgedaan tijdens de gascrisis deze winter. Mensen worden na het concert gedurende een kwartier gekoppeld aan iemand die zij niet kennen en krijgen gerichte vragen die ze met elkaar kunnen beantwoorden. Hierdoor kan iedereen zijn ervaring delen.

Op deze manier wil Hallo Buren/5050 podium graag mensen helpen om “elkaar weer te vinden” in de buurt! De opbrengsten van deze avond wordt gedeeld op Hallo-Buren website en Facebook-pagina.

Door de Winterbubbel heen - Live muziek in Café Belcampo