Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

DeWolff Haarlem Vinyl Festival

Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek. Je hoeft daarom maar 2 minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw. 

DeWolff Haarlem Vinyl Festival

Data
zaterdag 30 september 2023 om 21:00

Toen Roger Glover hen live hoorde spelen, dacht hij dat zijn Deep Purple Mark II zonder hem op het podium stond te blazen; Seasick Steve waande zich terug in 1972 en hoorde The Allman Brothers spelen toen hij backstage ontwaakte uit een diepe slaap… Maar wat beiden daadwerkelijk hoorden was natuurlijk DeWolff: een jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio uit Nederland. Ze hebben al meer dan 1000 shows gespeeld door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica.

EnglishDeWolff are a young Hammond/guitar/drums three-piece from The Netherlands making an explosive mix of electrified southern bluesrock with a dash of soul and psychedelica. They are some of the meanest, energetic, road-hardened and virtuosic musicians around and have been playing together for half their lives. 

Website: DeWolff

Haarlem Vinyl Festival

Vinylliefhebbers van over de hele wereld kunnen in september terecht op het eerste Haarlem Vinyl Festival. Tijdens het driedaagse vinylcultuurprogramma komen alle aspecten van het zwarte goud aan bod. Het programma omvat naast het muziek- en kunstprogramma en een conferentie, een grote platenbeurs in de open lucht in samenwerking met Europa’s grootste organisatie Record Planet, waar bezoekers oude en nieuwe pareltjes kunnen vinden. 

DeWolff Haarlem Vinyl Festival

Data
zaterdag 30 september 2023 om 21:00