Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

De Avonddienst in Carré

Na groot succes van zes edities De Ochtenddienst brengen muzikale vrienden Xander Vrienten en Daniël von Piekartz hun gastartiesten naar het toneel voor een XL-editie op de zondagavond: De Avonddienst in Carré. Deze 'best of De Ochtenddienst' is een onvergetelijke manier om samen te genieten van alle memorabele muziekkeuzes van ieders ideale zondagochtendgevoel. Bekende namen wisselen elkaar af om opnieuw buiten hun comfort zone te treden. Let op: genoemde eindtijd is een indicatie.

De Avonddienst in Carré

Data
zo 1 sep20:00 - 21:30
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
Toon in Google Maps

Line-up

Gastartiesten als Trijntje Oosterhuis, Maarten Heijmans, Cato van Dijck, Gerson Main, The Jordan en de huisband richten zich ditmaal op het gevoel van de zondagavond: muzikaal de week afsluiten met het beste uit alle edities van De Ochtenddienst, plús een beetje extra, speciaal voor deze editie.

Actie: Bring-a-friend

Een bezoek aan Carré is een bijzonder avondje uit. Hoe leuk is het als je dit gevoel samen met iemand kunt delen? Daarom geldt er bij De Avonddienst een unieke vriend(innen) actie: bij aankoop van 2 tickets ontvang je een 3e ticket gratis! Heb jij een vriend, vriendin, broer/zus of (schoon)moeder die nog nooit in Carré is geweest en dus niet bekend is met onze prachtige voorstellingen? Of ken je iemand die niet zo vaak naar het theater gaat? Introduceer hem of haar in Carré door middel van het gratis Bring-a-friend ticket.

Om gebruik te maken van deze speciale actie, dien je via onderstaande knop je gehele bestelling te plaatsten.

De Ochtenddienst in Carré

Met De Ochtenddienst in Carré beleef je iedere maand beleef je in de Nok van het theater een gratis liveconcert. Muzikale vrienden Daniël von Piekartz en Xander Vrienten nodigen steeds een verrassende topartiest uit. Hij of zij kiest zelf de muziek voor een eenmalig live optreden, covers die passen bij hun ideale zondagochtendgevoel. Met dit nieuwe initiatief opent Carré voor iedereen de deuren, voor meer verbinding met elkaar én de artiesten. Net als bij De Avonddienst in Carré kan je iemand meenemen en je samen laten inspireren.

De Avonddienst in Carré

Data
zo 1 sep20:00 - 21:30
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
Toon in Google Maps