Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Club Kazoo presents: Deborah J. Carter & Zandscape

Donderdag 28 september gaan de deuren van het Tolhuis weer wagenwijd open voor een spetterend nazomer-concert. Nog nagloeiend van een hopelijk heerlijke zomer kun je deze niet beter afsluiten dan met swingende, vocale jazz van Deborah Carter, een van de beste jazz-vocalisten van Nederland en daarbuiten. Met haar fantastische band toveren ze Club Kazoo om in een zwoele jazz-club.

Club Kazoo presents: Deborah J. Carter & Zandscape

Data
do 28 sep19:45 - 23:45
Locatie
Tolhuis Amsterdam
Buiksloterweg 7
1031CC Amsterdam
Volg ons

Deborah J. Carter

Met jazz zangeres Deborah J. Carter heeft Club Kazoo een hele grote naam binnen gehaald. Deze rasmuzikante werd geboren inde U.S.A. en groeide op in Hawaii en Japan.

Haar veelzijdigheid laat toe dat zij zich thuisvoelt in zowel mainstream jazz als eigentijdse crossover-projecten met diverse invloeden. Deborah Carter is zangeres met een dynamische live-performance met een subtiele mix van jazz, latin en blues.

Latin jazz & Chick Corea

Voor haar concert in Club Kazoo heeft Deborah Carter gekozen voor latin jazz van de bovenste plank. Met haar fantastische band Zandscape zingt Deborah ondermeer haar persoonlijke versies van de topcomposities van de recentelijk overleden jazzgigant Chick Corea - met een variëteit aan aanstekelijke ritmes zoals deze stukken ook op haar nieuwste album te horen zullen zijn.

Zandscape

De groep Zandscape is het geesteskind van Mark Zandveld. Hun muziek is zowel melodieus als avontuurlijk, en doet soms denken aan ECM-artiesten uit de jaren zeventig, zoals Gary Burton of Chick Corea, maar met een eigentijdse aankleding. Deze ervaren muzikanten je mee op een trektocht door een muzikaal landschap waar je prachtige harmonieën, verrassende grooves, gevoelige ballads en inventieve improvisaties tegenkomt.

Jong talent

Club Kazoo stelt zich ook open voor jong talent uit Amsterdam. In het voorprogramma komen de jonge gasten van het LSDM Jazzcombo de pannen van het dak spelen!

Club Kazoo presents: Deborah J. Carter & Zandscape

Data
do 28 sep19:45 - 23:45
Locatie
Tolhuis Amsterdam
Buiksloterweg 7
1031CC Amsterdam
Volg ons