Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Brain Stain, SLEKT & Bacon Biscuit

Deze avond nodigt P60 drie acts uit die op P60’s Radar staan. Acts, die langzaam maar zeker uitgroeien tot sterren in hun veld, nemen tijdens dit evenement ons podium over om een fantastische show weg te geven.

Brain Stain, SLEKT & Bacon Biscuit

Data
do 21 sep18:30 - 21:30
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

De acts die deze keer op P60’s Radar staan zijn:

BRAIN STAIN Brain Stain is een muziekproject opgericht in 2018. De muziek die zij maken noemen ze zelf Laptop Punk, een mashup van rock, metal, breakbeat, breakcore, digital hardcore, techno en drum and bass. De teksten en onderwerpen van Brain Stain zijn makkelijk meeschreeuwbaar en de muziek is bedoeld om iedereen hun eigen mentale moshpit te geven.

SLEKT SLEKT is een vierkoppige Zaanse punkband die met hun gebeuk zelfs een begrafenis nieuw leven inblaast. De band speelt nummers over biertekort en kritiek op de politiek op standje 11. De band bestaat uit Rob (bas), Job (drum), Toine (zang) en Maartje (gitaar). In 2021 heeft SLEKT een EP uitgebracht genaamd “De Avondklok”. Breng oordoppen mee, anders is gehoorschade een garantie!

BACON BISCUIT Bacon Biscuit ontstond in eind 2022 bij de bandbrouwerij, waar de band ook hun eerste nummers schreven. De band heeft hun punk/popunk sound te danken aan invloeden van Green Day en blink-182. Ook is een invloed van grunge te horen in de muziek. Bij optredens van Bacon Biscuit is de energie altijd goed te voelen, zowel bij de band en in het publiek. Deze band is pas net begonnen en laat niks hun tegen houden.

Brain Stain, SLEKT & Bacon Biscuit

Data
do 21 sep18:30 - 21:30
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps