Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

BLK ODYSSY

BLK ODYSSY is een project van artiest en producer Juwan Elcock uit Austin, Texas. Op 12-jarige leeftijd werd Elcock's oudere broer onterecht gedood door de politie. Dit verlies, samen met zijn ervaringen als een zwarte man in de Verenige Staten, motiveerde zijn keuze om zich muzikaal te uiten. Wie bekend is met de neo-soul van D'Angelo, de funk van Parliament en/of de sociaalbewuste teksten van Kendrick Lamar, vindt ongetwijfeld herkenningspunten in het geluid van BLK ODYSSY.

BLK ODYSSY

Data
zo 1 okt20:30 - 20:30
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps

DIAMONDS & FREAKS

Elcock's debuutalbum 'BLK VINTAGE' uit 2021 weerspiegelt zijn kritiek op wat het betekent om zwart te zijn in Amerika. In 2022 volgde een heruitgave van het album met toegevoegde nummers met Mereba, Benny the Butcher, George Clinton en Baby Rose, waarmee hij meer dan 45 miljoen streams verzamelde.

Zijn tweede album 'DIAMONDS & FREAKS' kwam in juni dit jaar uit en neemt luisteraars mee op een meeslepende muzikale reis door zijn verhalen over liefde en verslaving. Het album bevat gastoptredens van onder andere Bootsy Collins en The Alchemist.

Let op: dit evenement is uitverkocht.

BLK ODYSSY

Data
zo 1 okt20:30 - 20:30
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps