Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Bintangs & Ruben Hoeke Band

De oudste nog bestande rockband de Bintangs, opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame, treedt op, samen met de Ruben Hoeke band. Hoeke die de Nederblues naar een hoger niveau heeft gebracht speelt samen met de Bintangs de sterren van de blueshemel.

Bintangs & Ruben Hoeke Band

Data
vr 2 feb21:00 - 01:00
Locatie
P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
toon in Google Maps
Volg ons

Bintangs

Bintangs is de oudste nog bestaande rockband van Nederland, maar nog steeds springlevend. In 1967 bracht de band hun eerste lp uit: Blues on the Ceiling. Hun songs worden goed ontvangen en in 1969 hebben ze zelfs een eerste top 10 hitsingle op hun naam staan met het nummer Travellin’ in the USA. Tours door Nederland en België volgden. Na hun eerste album hebben de Bintangs in totaal nog zo’n 23 albums uitgebracht, waaronder Genuine Bull (1975) die werden opgenomen in Engeland en Livetime (1983). Na een korte sabatical gaat de band verder. In 2019 is de band opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame en in 2006 werd het album Doc (2006) uitgebracht ter ere van het 45-jarig jubileum.

Ruben Hoeke

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums in diverse stijlen uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten. Deze stergitarist zorgt voor een fantastisch optreden.

Bintangs & Ruben Hoeke Band

Data
vr 2 feb21:00 - 01:00
Locatie
P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
toon in Google Maps
Volg ons