Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Benny Sings

Benny Sings viert zijn twintigjarig jubileum met een concert in Koninklijk Theater Carré. Voor Benny Sings is het concert opnieuw een droom die uitkomt, terugkijkend op een jaar vol met hoogtepunten zoals de release van zijn nieuwe album 'Young Hearts', een billboard voor dat zelfde album op Times Square in New York en een uitverkochte Paradiso & Europese tour. Het concert in Carré wordt de perfecte afsluiter van het jaar.

Benny Sings

Data
wo 6 dec20:00 - 20:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
toon in Google Maps

Benny Sings

“Toen ik 20 jaar geleden mijn debuutalbum 'Champagne People' uitbracht had ik nooit durven dromen dat we de Paradiso zouden uitverkopen, en dan mogen we nu ook in Carré spelen! Een echte kroon op dit speciale jubileum jaar. We gaan er alles aan doen om deze show zo bijzonder mogelijk te maken.”

Benny Sings, onder meer bekend van ‘Big Brown Eyes’, ‘Rolled Up’ met Mac DeMarco en ‘Lovin Is Easy’ met Rex Orange County, mag inmiddels artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum tot zijn fanschare rekenen. Dit jaar kwam zijn nieuwe album ‘Young Hearts’ uit, waarop hij de samenwerking aanging met sterproducer Kenny Beats (o.a. IDLES, FKA Twigs en Gucci Mane).

Benny Sings

Data
wo 6 dec20:00 - 20:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
toon in Google Maps