Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

AROMAPIANO

AROMAPIANO voorstelling is gebaseerd op de reflectieve pianocomposities van Marynka, die haar inspiratie haalt uit het Franse impressionisme en oosterse modale muziek. De unieke en intieme ervaring van Marynka's pianospel wordt aangevuld met de geuren gecreëerd door olfactory kunstenares Juliya Untilova (olfactorische kunst verkent de geuren als medium).

AROMAPIANO

Data
zo 23 jun20:00 - 22:30
Locatie
Keizersgrachtkerk
Keizersgracht 566
1017 EM Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Muziek en aromatherapie

Marynka creëert in real time haar pianocomposities en voedt de toekomst met inspiratie. Elke keer dat ze speelt, ontvouwt haar muziek zich op natuurlijke wijze rond de modale kern. Marynka’s spel doet denken aan de componisten Satie, Debussy, Arvo Pärt, Jarret en aan de mysticus Gurdjieff.

Juliya’s multisensoriële achtergrond heeft haar geurcreaties beïnvloed. Ze creëert geuren die emotioneel en mentaal welzijn teweegbrengen.

Voor Marynka's muzikale composities creëerde Juliya de kenmerkende geuren die een positieve emotionele reactie uitlokken, de muzikale sensaties versterken en het mentale welzijn ondersteunen. Het creëert een pure, intieme, symbiotische ervaring.

De concertlocatie is een unieke historische kerkgebouw. In het hart van Amsterdam staat een prachtige kerk aan de Keizersgracht. De combinatie van de energie en akoestiek en van de kerk, geluiden, trillingen, aromatherapie en groepsdynamiek biedt een enorm potentieel om verbinding te kunnen maken met iemands sensuele aspect tijdens deze multi-sensorische reis.

Marynka - piano, compositie

Julia Untilova - olfactorische kunst onderzoeker 

Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566, Amsterdam

23 juni 2024

20:00-22:30 uur

AROMAPIANO

Data
zo 23 jun20:00 - 22:30
Locatie
Keizersgrachtkerk
Keizersgracht 566
1017 EM Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons