Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Arise! Trio

An Autumn Night Sing is een interactieve, vrolijke, inspirerende avond vol instrumentale muziek en zang van drie vooruitstrevende muzikanten die elkaar ontmoeten op het kruispunt van klassiek, jazz en improvisatie.

Arise! Trio

Locatie
Splendor Amsterdam
Nieuwe Uilenburgerstraat 116
1011 LX Amsterdam
toon in Google Maps

Creatieve draai

Het Arise! Collective (Oene van Geel, componist en altvioolist, Erica Rozendaal, accordeon en Laura Bohn, zang) komen samen om hun eigen creatieve draai te geven aan repertoire van eeuwenoude muziek van over de hele wereld. De muziek overbrugt traditionele slaapliedjes tot klassieke kunstliederen, heilige chant tot volksliederen, liturgische hymnen tot koorliederen.

Dit unieke concert nodigt de luisteraar uit door middel van originele arrangementen voor accordeon, altviool en zang en onverwachte trio-improvisaties op bekend klassiek repertoire. Oene en Erica zetten ook hun instrumenten aan de kant om uitstapjes te maken naar wat samenzang. Naarmate het programma vordert, zullen er steeds meer mogelijkheden ontstaan voor de luisteraar om - voor wie wil- ook zijn eigen stem te verheffen in samenzang. Er is geen ervaring nodig, alleen nieuwsgierigheid en zin om in een groep te zingen.

Arise! Trio

Locatie
Splendor Amsterdam
Nieuwe Uilenburgerstraat 116
1011 LX Amsterdam
toon in Google Maps