Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Anoek & The Darlings

Laat je meenemen en geniet van een onvergetelijke reis door de muzikale tijd met The Darlings! Het dynamische kwartet, bestaande uit doorgewinterde muzikanten, staat garant voor een unieke ervaring. Jack van Vegten op drums, Vincent Hiemstra op gitaar, Wil Hietbrink op bas en Anoek Bouma op zang bundelen hun krachten om een muzikaal spektakel te creëren.

Anoek & The Darlings

Data
vr 14 jun21:00 - 22:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De rijp
toon in Google Maps

Pop-country-rock

Als dé coverband voor pop-country-rock brengen zij niet alleen de grootste hits, maar ook de leukste (vergeten) pareltjes tot leven met onze eigen unieke klank. Of het nu gaat om opzwepende dansnummers die je op de dansvloer laten schitteren, of hartverwarmende ballads die je raken tot in de ziel, ons diverse repertoire heeft voor elk wat wils.

Tijdens hun optredens zul je ongetwijfeld momenten beleven waarbij je denkt, ‘Oja dit nummer!’ of ‘Wow, deze song kende ik nog niet, maar te gek!’. Deze muzikale reis neemt je mee naar het verleden, waar nostalgie en verrassingen hand in hand gaan.

Dus, maak je klaar voor een muzikale belevenis doordrenkt met energie, passie en onvergetelijke momenten, courtesy of The Darlings. Laat je meenemen en geniet van een avond vol bekende deuntjes en nieuwe ontdekkingen, allemaal gebracht met een eigen unieke twist. Ready to rock? The Darlings staan voor je klaar!

Let op: de eindtijd is een indicatie.

Anoek & The Darlings

Data
vr 14 jun21:00 - 22:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De rijp
toon in Google Maps