Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Angus & Julia Stone - Living Room Sessions

Samen als muzikanten, producers en songwriters vormen Angus & Julia Stone 2 helften van een muzikale act wiens woorden en muziek een pure en oprechte liefde voor muziek en een talent voor het vertellen van mooie verhalen onthullen. Verhalen die hen over de hele wereld hebben gebracht, verhalen die hen naar Amsterdam brengen tijdens de 'Living Room Sessions'-tour. Voor beide voorstellingen, op 11 en 12 juni, zal de Australische singer-songwriter Harrison Storm de supporting act verzorgen!

Angus & Julia Stone - Living Room Sessions

Data
di 11 jun20:00 - 21:30
wo 12 jun20:00 - 21:30
Meer data
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
toon in Google Maps

Terug naar hun roots

Angus en Julia Stone, die bekend staan om hun grote festivalpubliek over de hele wereld, maken zich nu op voor een reeks speciale optredens die fans meevoeren naar het hart van hun muziek in een aantal van 's werelds meest iconische theaters. Deze tournee markeert een terugkeer naar hun roots: samen optreden met de tijdgeest van hun huiskamer uit hun jeugd, maar deze keer op de grote podia van gerenommeerde prachtige zalen over de hele wereld.

Living Room Sessions

De Living Room Sessions-tour belooft een zeldzame en prachtige ervaring, die de evolutie van het duo laat zien van hun vroege albums 'A Book Like This' en 'Down The Way' naar hun titelloze album geproduceerd door Rick Rubin, naar het hypnotiserende 'Snow,' terugkerend naar het heden met nummers van hun toekomstige nieuwe album. Het publiek kan een betoverende mix van emoties verwachten, van hartzeer tot vreugde, als Angus and Julia Stone een optreden vol herinneringen en tijdloze muziek afleveren.

Harrison Storm

Harrison Storm is een getalenteerde Australische muzikant die met zijn warme en rauwe stem en emotionele teksten een frisse wind in de indie-folk muziek heeft gebracht. Opgegroeid aan de kustlijn van Victoria, haalt Storm dan ook zijn inspiratie uit de natuur, liefde en zelf-ontdekking. 

Let op: de eindtijd is een indicatie.

Data en tijden

dinsdag 11 juni20:00 - 21:30
woensdag 12 juni20:00 - 21:30

Angus & Julia Stone - Living Room Sessions

Data
di 11 jun20:00 - 21:30
wo 12 jun20:00 - 21:30
Meer data
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
toon in Google Maps