Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Angels zingt ‘Heel mijn hart’

De Amsterdamse vocal group Angels zingt het programma 'Heel mijn hart' in de Engelse Kerk op het Begijnhof in Amsterdam. Voorafgaand aan het concert kan het publiek samen met Angels een Occitaans lied instuderen.

Angels zingt ‘Heel mijn hart’

Data
za 22 jun19:15 - 20:00
za 22 jun20:15 - 22:00
Meer data
Locatie
De Engelse Kerk
Begijnhof 48
1012 WV Amsterdam
toon in Google Maps

Heel mijn hart

'Heel mijn hart' is een muzikaal poëtische voorstelling over liefde en heling van een gebroken ziel. Het verlies van een partner, de onbereikbaarheid van een verre vriend of de herinnering aan een gebroken vaderland doen ons verlangen naar overgave en troost in het besef dat wat gebroken is gelijmd kan worden. Zoals Leonard Cohen zong: 'There is a crack in everything, that’s how the light gets in'. Angels zingt in dit concert het licht door de scherven.

Workshop Occitaanse zang

Vorig jaar gaf Angels na de studiereis in Toulouse een workshop Occitaanse zang in de Engelse kerk. De deelname en het enthousiasme waren boven verwachting. Ook deze keer biedt Angels de kans om samen een prachtig en nieuw Occitaans lied in te studeren. Met dit lied sluiten de deelnemers en Angels gezamenlijk het concert af. De workshop is toegankelijk voor iedereen. Ook voor beginnende zangers is het niveau van de workshop prima te doen. Deelname is gratis, aanmelden loopt via de kaartverkoop.

De workshop start om 19.15 uur (19.00 uur inloop) en duurt tot 20.00 uur. Om 20.15 uur start het concert.

De workshop wordt (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het fonds ondersteunt initiatieven die meedoen aan cultuur stimuleren.

Over Angels

Angels is een vocal group van 16 vrouwen uit Amsterdam en omstreken, met een grenzeloze liefde voor wereldmuziek. De groep staat bekend om hun theatrale vertolking van liederen uit diverse polyfone en folklore zangtradities, zowel in authentieke versies als in daarop geïnspireerde nieuwe composities.

Angels staat onder leiding van dirigente Tatiana Lina. Zij combineert al haar hele professionele leven haar liefde voor theater, zang en muziek. Haar passie voor arrangeren heeft voor Angels geresulteerd in vele inspirerende muziekstukken.

Data en tijden

zaterdag 22 juni19:15 - 20:00
zaterdag 22 juni20:15 - 22:00

Angels zingt ‘Heel mijn hart’

Data
za 22 jun19:15 - 20:00
za 22 jun20:15 - 22:00
Meer data
Locatie
De Engelse Kerk
Begijnhof 48
1012 WV Amsterdam
toon in Google Maps