Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

A.J. Plug

AJ Plug, één van de beste blueszangeressen, is helemaal terug van weggeweest met haar ingetogen album Killer King met songtitels die daarnaar verwijzen: The Shape I’m In, The Sky Turned Black, Tears Ran Dry en vele anderen. Kom luisteren naar deze blues met hier en daar een rauw randje

A.J. Plug

Locatie
P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
toon in Google Maps
Volg ons

AJ Plug

AJ Plug staat bekend als één van de beste blueszangeressen van Nederland. Haar tweede album Chew Chew Chew uit 2016 oogstte jubelende recensies: vijf sterren in o.a. Music Maker en de Blueskrant. Het resulteerde in een succesvolle tournee in de theatershow Johan Derksen Keeps The Blues Alive. In de Verenigde Staten stond ze op de cover van het toonaangevende magazine Blues E-News.

Ook het daaropvolgende album (2018) Barefoot The Grolloo Takes, die ze samen met haar partner Klaas Kuijt maakte, oogstte opnieuw veel lof. Na een ziekbed (kanker) is AJ Plug helemaal terug van weggeweest met haar ingetogen album Killer King met songtitels die daarnaar verwijzen: The Shape I’m In, The Sky Turned Black, Tears Ran Dry en vele anderen. Als kers op de taart is dit album uitgeroepen tot beste Blues album van 2021.

Kom luisteren naar deze blues met hier en daar een rauw randje

A.J. Plug

Locatie
P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
toon in Google Maps
Volg ons