Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

ABBA Gold

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten! Voor de Christmas Special Show zal bij het bekende ABBA repertoire diversen Christmas Songs toegevoegd worden zoals: Merry Christmas en natuurlijk de afsluiter Happy New Year! Het is een masterclass in popmuziek in P60 Amstelveen. En als klap op de vuurpijl after party met DJ Appelmoes!!

ABBA Gold

Data
vr 29 dec20:00 - 22:30
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

De manier om vast een vleugje oud en nieuw te vieren

Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van ABBA hebben gespeeld. 

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is ! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Wil jij dit niet missen, koop je kaarten voor deze Christmas Special Show via deze link.

ABBA Gold

Data
vr 29 dec20:00 - 22:30
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps