Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

20 jaar Pop

De Pop-opleiding van Conservatorium van Amsterdam viert haar 20-jarige bestaan met een groot feest in het pand van Melkweg. A trip down memory lane met bands die de afgelopen 20 jaar aan de Pop academie hebben gestudeerd. De eerste namen zijn bekend! Zo zie je: Nusantara Beat, ZEP, Sue The Night, Josephine Odhil, 'Voldemort' en Parker Fans!

20 jaar Pop

Data
do 5 okt19:30 - 19:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps

Nusantara Beat

De zeskoppige band Nusantara Beat is opgericht in Amsterdam door een groep muzikanten die zich verbonden voelen met hun Indonesische roots en cultuur. De band creëert tropische en mystieke klanken, geïnspireerd door traditionele Indonesische songs uit de 20e eeuw en brengt deze muziek tegelijkertijd naar de toekomst en was een van de highlights op Lowlands ‘23.

ZEP

ZEP is een van de meest innovatieve drummers van deze tijd met miljoenen views op TikTok en Instagram en een soloshow waarmee hij door heel Europa speelt. Opgegroeid als rock- en funkdrummer in bands, treedt hij in zijn solocarrière op als een eenmansband, waarin hij ook toetsen, bas en gitaar speelt. Podiumbeest ZEP stuitert als een energieke vuurbal over het podium en trakteert het publiek op dikke en vette, vreselijk strakke off the grid beats, live sampling en virtuoze gospel chops.

Sue The Night

Sue the Night brak door met het album ‘Mosaic’ en bracht haar op Best Kept Secret, Paaspop en Zwarte Cross. Vervolgens werden ze de Huisband bij De Wereld Draait Door, scoorden megahits op 3FM en de laatste single ‘Oceans (You Might Go)’ ontvangt veel airplay. "Deze single gaat over dat je een avontuur moet beleven, dat je in het diepe moet durven duiken, het onbekende.”

Josephine Odhil

Surrealistische dreampop voor dagdromers en avonturiers. Josephine speelde met The Mysterons op Lowlands en Transmusicales. Als Josephine Odhil maakt ze mysterieuze liedjes die je meenemen naar een wereld ver weg. Luister naar haar debuutalbum 'Volatile'.

‘Voldemort’

He who must not be named.

Parker Fans

Parker Fans is een indiepopduo uit Amsterdam: Kick Kluiving en Sem Egter van Wissekerke. De een zit ook in Teddy's Hit en Personal Trainer; de ander is de beatmaker en bassist van het machtige Bob uit Zuid. 'Bricks', werd uitgebracht in maart 2023, met een EP in april.

20 jaar Pop

Data
do 5 okt19:30 - 19:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps