Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Zing en beleef: Ode aan Wim Sonneveld

In de nieuwste cursus Zing en beleef: Ode aan Wim Sonneveld neemt cursusleider Hans Veldhuizen u mee op ontdekkingsreis door de werken van Wim Sonneveld, de vertolker van legendarische liedjes als Het dorp, Margootje en Aan de Amsterdamse grachten. De cursus bestaat uit twee hartverwarmende avonden met origineel repertoire van deze geliefde zanger en cabaretier. Dat wordt heerlijk samen zingen!

Zing en beleef: Ode aan Wim Sonneveld

Data
ma 11 mrt20:00 - 22:00
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps

Zing en beleef

Tijdens Zing en beleef gaat het om de muzikale beleving: zelf zingen en zo de mooiste liedjes van binnenuit leren kennen. Of u al jaren in een koor zingt, een fanatiek badkamerartiest bent of misschien nog nooit gezongen heeft: iedereen is welkom. Laat u meenemen in de wereld van Wim Sonneveld en geniet van deze unieke cursus samen met uw medecursisten in Het Concertgebouw. Na het intense zingen is het tijd om achterover te leunen en te genieten van het concert in de Grote Zaal op 12 maart. Bestel op tijd kaarten voor dit concert, voordat het is uitverkocht!

Tijdens deze cursus nodigen we drie stemtypen (in plaats van vier) uit om deel te nemen, namelijk: sopraan, alt en bariton.

Data en tijden:

- Maandag 4 mrt 20.00 tot 22.00 uur

- Maandag 11 mrt 20.00 tot 22.00 uur

- Dinsdag 12 mrt 20.15 tot 22.35 uur Concert Wim Sonneveld - Tour de Chant (optioneel)

De cursus mag los geboekt worden, maar wordt wel als één geheel behandeld. Deelname aan beide avonden is dus wel gewenst. De cursus kost € 24 per cursusavond of € 48 voor de hele cursus. Via deze pagina kunt u een losse cursusavond bestellen. U kunt ook de volledige cursus van twee avonden én het concert bestellen, dat kan via deze pagina.

Zing en beleef: Ode aan Wim Sonneveld

Data
ma 11 mrt20:00 - 22:00
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps