Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Storytrail theaterwandeling de Gouden Reaal

Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de geschiedenis van de Westelijke Eilanden en hoor je de mooiste historische verhalen van dit unieke stukje Amsterdam.

Storytrail theaterwandeling de Gouden Reaal

Data
zo 17 dec14:00 - 15:30
Locatie
De Gouden Reael
Hendrik Jonkerplein 1
1013 KM Amsterdam

Verrassend kijkje in een onbekend deel van Amsterdam

Voorspoed en verval, armoe en rijkdom, macht en ellende: je komt het allemaal tegen tijdens StoryTrail Theaterwandeling ‘De Gouden Reael’. Een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee over de Westelijke Eilanden van Amsterdam. Onderweg beleef je de bizarre geschiedenis van dit unieke gebied.

Dit is geen gewone stadswandeling. Jaartallen en andere feitjes krijg je van de verteller niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

In het prachtige decor van kades en pakhuizen kom je oog in oog te staan met de steenrijke familie Bicker. Met de Prins van Oranje. Met schippers en kooplieden. En met een Deens meisje dat in Amsterdam op zoek gaat naar het geluk.

De verhalenverteller brengt de geschiedenis van De Gouden Reael met vaart en humor en met liefde voor de stad. Ga mee en geniet van een verrassend kijkje in een onbekend deel van Amsterdam.

Wil je de StoryTrail Theaterwandeling De Gouden Reael meelopen maak dan een reservering via deze link en maak gebruik van de kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Storytrail theaterwandeling de Gouden Reaal

Data
zo 17 dec14:00 - 15:30
Locatie
De Gouden Reael
Hendrik Jonkerplein 1
1013 KM Amsterdam