Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Beleving - Lachtherapie

Lachen is gezond én lachen kun je leren. Geef je humeur en je immuunsysteem een boost tijdens een lachtherapiesessie op donderdag 13 juni in De Studio van NEMO. In deze workshop doe je ontspanningsoefeningen, ga je samen lachen zonder reden en leer je meer over de kracht van de lach.

Beleving - Lachtherapie

Data
do 13 jun19:00 - 21:00
Locatie
De Studio (Marineterrein Amsterdam - gebouw 027A)
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Geert Van De Vijver

Geert Van De Vijver is lachcoach. Hij geeft lachworkshops en lachsessies aan bedrijven en op evenementen, als teambuildingactiviteit en burn-outpreventie. Als lachcoach verscheen hij in tal van televisieprogramma’s op de Belgische en Nederlandse televisie en heeft hij enkele lachrecords gevestigd. Geert heeft als missie mensen hun lach te laten (her)ontdekken en te stimuleren om meer te gaan lachen. Zijn aanstekelijke lach zorgt er voor dat de deelnemers met een vrolijk en goed gevoel naar huis gaan.

De lachtherapie start om 20.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. Voorafgaand kun je vanaf 19.00 uur de tentoonstelling Living Looonger bezoeken. Kaarten voor €7,50 koop je online via de ticketlink.

Locatie

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang van het Marineterrein aan de Kattenburgerstraat.

De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.

Donderdagavond in De Studio

Om de week op donderdagavond organiseert NEMO een extra activiteit in De Studio. Speciaal voor volwassenen. De workshops, lezingen en dialogen sluiten aan bij het thema van de tentoonstelling Living Looonger. Lees meer en bekijk het gehele programma.

Beleving - Lachtherapie

Data
do 13 jun19:00 - 21:00
Locatie
De Studio (Marineterrein Amsterdam - gebouw 027A)
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam