Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Ton Ton Club 3

Met TonTon Club 3 gaan we terug naar het originele plan van TonTon Club en bouwen we aan de kermis van de toekomst. Denk aan een Big Lebowski Bowling baan, Neon Jungle, Sing A Long Bar, schiettent en Tons of Fun grijpmachines! Natuurlijk hebben we ook ruimte apart gehouden voor de Arcade, met o.a. Airhockeys, Bishi Bashi, Catch The Light en Dance Dance Revolution.

Coronamaatregelen

Ton Ton Club 3 heeft maatregelen genomen om een veilig bezoek mogelijk te maken. Koop je tickets van te voren en bereid je bezoek goed voor. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier.

Back to basics

TonTon Club 3 is een ode aan het spel en een lab voor innovatie en ‘speldenken’ in het bijzonder. We bieden ruimte aan spelontwikkelaars en organisaties om hier prototypes te lanceren en spelers te ontmoeten.

TonTon Club 3 behuisd onze grootste arcadecollectie! Van jaren 80 tot de allernieuwste arcades, een flipperlane en airhockey walhalla tegelijkertijd. Geniet van een biertje op het terras of een mandje dumplings naast de Pac-Man. Of je nu komt om te borrelen, eten, spelen of alles tegelijk; reserveer je tafel zodat je verzekerd bent van een plekje. Zoals je van ons gewend bent, maken we jullie beleving compleet met lekker eten en goeie drankjes. Onze keuken is een pinseria, perfect bij een potje minigolf of dansbattle.