Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

FloriWorld

Stap in het nieuwe FloriWorld in Aalsmeer en leer alles over de bloemen- en plantenwereld. Ontsteek je eigen bloemenvuurwerk, maak een selfie in een bloemen- en plantendecor, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen.

FloriWorld

Locatie
FloriWorld
Sierteeltstraat 1
1431 GM Aalsmeer
toon in Google Maps

Stap in de bloemen- en plantenwereld

Ben je dol op bloemen en planten, stap dan het nieuwe FloriWorld binnen. Hier word je onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdek je wat deze groeiers en bloeiers met je doen in je dagelijkse leven en wat ze kunnen betekenen voor je gezondheid.

Bij binnenkomst krijg je een armbandje waarmee je veel shows kunt personaliseren. Houd je van gele tulpen, of juist van roze lelies? Je voorkeur duikt overal op, zelfs als behang in een huiskamer in een Amsterdams grachtenpandje! Maar er is nog veel meer te zien en doen tijdens je belevingsroute.

Boeiend voor alle leeftijden

Bekijk Daan the Movie, een korte film over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket lijkt te zijn vergeten, of maak een selfie in een bloemen- en plantendecor, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen.

Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over rails door de hele indoor attractie en het leuke is: aan het einde van de toer kun je in de veilingruimte bieden op een bosje.

FloriWorld

Locatie
FloriWorld
Sierteeltstraat 1
1431 GM Aalsmeer
toon in Google Maps