Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Meervaart meeting rooms and event spaces
Afbeelding van Marc Roodhart

1+1 gratis in Nieuw-West

In Nieuw-West hoef je je nooit te vervelen want er is dag en nacht genoeg leuks te beleven. Duik bijvoorbeeld de bioscoop in of bezoek een van de vele theaters. In de maand november openen daarom ook verschillende locaties hun deuren en mag jij een vriend, familielid, vage kennis of date gratis meenemen. Bekijk hier onze favoriete hotspots om deze maand zeker niet over te slaan.

Cinema De Vlugt

Van blockbusters tot internationale cinema, bij Cinema De Vlugt geniet van eigenzinnige en actuele films uit alle uithoeken van de wereld. Op steenworp afstand van plein ’40-’45 stap je de bioscoop binnen, bestel je een drankje aan de rijkelijk versierde bar en geniet je voor de helft van de prijs van je (nieuwe) favoriete film.

  • Cinema De Vlugt | geldig op alle voorstellingen, met uitzondering van specials

Meervaart Theater

Hou je meer van muziek, dans, theater of cabaret? Bij Meervaart Theater maakt het niet uit, want je kunt deze maand elke categorie voordelig bezoeken! Voor de allerkleinsten is er zelfs jeugdtheater beschikbaar. Het aanbod is reuze en deze maand kun je hier voor een prikkie van genieten.

  • Meervaart Theater | Korting geldig op diverse voorstellingen 

Molen van Sloten

Molen van Sloten
Afbeelding van amsterdam&partners

Het iconische Molen van Sloten opent haar deuren voor dagelijkse rondleidingen. Ben je hier nog nooit binnen geweest dan is dit het teken waar je op hebt gewacht. In de molen is alles te zien over de molentechniek en de geschiedenis van Sloten en Oud Osdorp. Zeker een bezoekje waard.

  • Molen van Sloten | Korting geldig op de dagelijkse rondleidingen, ieder uur tussen 11:00 en 16:00

Van Eesteren Museum

Afbeelding van Jan de Ridder

Wandel door het cultuurhistorisch erfgoed van stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren wandelen in het Van Eesteren Museum. Leer meer over de tuinsteden van Van Eesteren en bezichtig de binnen- en buitenmuseum. Met als hoogtepunt de huidige tentoonstelling Lucht & Spel waarin spel en interactie door middel van installaties met lucht en techniek centraal staan.

  • Van Eesteren Museum | Korting geldig op de hele tentoonstelling

ISH Dance Collective

Tijdens het Open Podium krijgen makers en performers 10 minuten de tijd om hun beste optreden neer te zetten. Iedereen is welkom om het podium te betreden. Je bent natuurlijk ook welkom om plaats te nemen in de zaal en alle talenten aan te moedigen. Neem je vrienden, collega’s, familie mee tijdens deze inspirerende avond.

  • Podium Lely | actie geldig op zaterdag 11 november

Meer inspiratie

Dichtbij huis of toch wat verder in de stad, aan cultuur heb je deze maand geen tekort. Bezoek concerten en voorstellingen in Podium Mozaïek, kom alles te weten over de grachten in het Grachtenmuseum Amsterdam of kies uit de andere deelnemende locaties voor evenementen, voorstelling, tentoonstellingen en nog veel meer.