Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Afbeelding van JD-Photography

1+1 gratis naar evenementen en voorstellingen

Theater, dans, concerten en films: deze maand krijg je via de 1+1 actie het tweede kaartje helemaal gratis. Heb je dit weekend nog een gaatje? Bestel dan snel 2 kaartjes voor een van deze evenementen en krijg er 1 gratis.

Nathalie van den Berg
Redacteur. Gaat alle stadsdelen in Amsterdam af, en altijd op zoek naar gezelligheid en de leukste cafeetjes.

Meld je voordat je tickets koopt aan voor de actie, zodat je een code en een QR-code ontvangt. Alleen daarmee krijg je een gratis kaartje voor een van deze tentoonstellingen.

Yuto en De Boom

De theaterervaring Yuto & De Boom, voor iedereen vanaf 5 jaar, is gebaseerd op het prijswinnende prentenboek Ik geef je mijn hart van Pimm van Hest en Sassafras de Bruyn. Met koptelefoon op laat je je meevoeren in het verhaal over de bijzondere vriendschap tussen een jongen en een boom. Een interactieve tocht door een steeds veranderend labyrint vol poppen, schaduwen en magische werelden. Voeg 2 kaartjes toe aan je winkelwagen en vul daarna de actiecode in om het tweede kaartje gratis te krijgen. 

  • Griffioen | 25 t/m 27 november  

Sunday Night Live

Wat is er nou leuker dan op een zondagavond je lachspieren te trainen? De getalenteerde cast van Boom Chicago maakt nieuwe scènes, verhalen en liedjes die geïnspireerd zijn op een monoloog of een suggestie uit het publiek. De zondagvibe bij Boom Chicago is anders dan de rest van de week: op een laag tempo en lekker laid back. Kies voor ‘1+1-Gratis naar cultuur’ en vul als aantal ‘1’ in. Daarna kun je de code en je postcode invullen.  

Let op: deze voorstelling is Engels gesproken

Elijah Waters

Singer-songwriter Elijah Waters staat bekend om zijn indrukwekkende zangvermogen en emotionele teksten. Zijn muziek combineert folk en r&b met vloeiende melodieën en reflecteert op liefde en verlangen. Koop je tickets online en vul je kortingscode in bij ‘voucher of toegangscode’.

  • Paradiso | 26 november 

Linda Fredriksson

De eigenzinnige Finse saxofonist Linda Fredriksson verkent met haar project Juniper haar ingetogen kant, in liedjes die recht uit het hart komen. Met name haar baritonspel wordt de hemel in geprezen, net als haar avontuurlijke uitstapjes op onder meer basklarinet, gitaar, synthesizer en elektronica. Bestel je tickets online, vul je actiecode in en je betaalt niet voor 2 kaarten, maar voor 1. 

  • Bimhuis | 25 november

Kaseko Time

Een tijdreis door de Surinaamse muziekgeschiedenis, door Howard Komproe, Ronald Snijders en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw in De Kleine Komedie. Kaseko Time - The Story heeft het allemaal: comedy van Howard Komproe, kaseko-jazz van fluitist Ronald Snijders en met een big-band-boost van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Dat wil je niet missen. Gebruik je unieke code op de website, bestel je kaartjes en nodig je favoriete gezelschap uit om mee te gaan.  

  • De Kleine Komedie | 25 november

Igone de Jongh - Beauty persists

Na 3 eigen avondvullende theaterprogramma’s gaat prima ballerina Igone de Jongh terug naar de kern. Terug naar háár ultieme vorm van schoonheid: dans. Je ziet haar voorstelling Beauty persists dit weekend in het Meervaart Theater en het belooft iets heel moois te worden. Geef je actiecode door bij je bestelling op de website om het tweede kaartje gratis te krijgen.

  • Meervaart Theater | 25 november

Extra tips voor als het weekend al helemaal vol zit:

Herman van Veen: De Voorstelling

Ondanks dat hij van gisteren is, begrijpt Herman van Veen nog steeds wat hij bedoelt, zingt honderduit, speelt viool en danst wat hij dansen kan. Ook al krijgt de tijd er vat op, het nieuwe gaat er nooit vanaf. Nu keert hij met zijn ensemble (Kees Dijkstra, Jannemien Cnossen, Lieke Meijers en Edith Leerkes) terug naar Het Koninklijk Theater Carré voor De Voorstelling. Gebruik je actiecode op de website en en krijg je tweede kaartje gratis. Maar let op: er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar.  

Castalian String Quartet viert 100 jaar Janáčeks Kreutzer

100 jaar geleden schreef componist Leoš Janáček zijn eerste strijkkwartet, de Kreutzersonate, en dit wordt groots gevierd in het Concertgebouw. Het Castalian String Quartet speelt naast de muziek van Janáček ook werken van zijn bewonderaar Mark-Anthony Turnage. Ook speelt het viertal Mendelssohns Zesde strijkkwartet. Kies op de website je favoriete plek in de zaal en vul je actiecode in voor de verrekening van de korting.  

  • Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam | 29 november

Meer inspiratie nodig?

Campaign image 1+1 gratis
Nathalie van den Berg
Redacteur. Gaat alle stadsdelen in Amsterdam af, en altijd op zoek naar gezelligheid en de leukste cafeetjes.