Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
2GF7EJM Amsterdam, 8th of August 2021, Aerial view of Amsterdam science park in East part of amsterdam, university campus and datacenter fly over
Afbeelding van Hugo Kurk

Data

amsterdam&partners heeft een grote verscheidenheid aan data beschikbaar. Wij streven ernaar om een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig overzicht van gegevens voor de stad Amsterdam te bieden. Hier ontdekt u een uitgebreide verzameling van openbare kennis, inzichten, rapporten, trends en analyses gerelateerd aan bezoekers, inwoners, bedrijven en conferenties gericht op de Metropoolregio Amsterdam.

Visitor Insight

Visistor Insight is de kennisbibliotheek van amsterdam&partners en geeft op een laagdrempelige manier een beeld van het actueel bezoek aan  de stad Amsterdam. Hier vindt u een uitgebreide verzameling van openbare kennis, inzichten, rapporten, trends en analyses met betrekking tot bezoekers, bewoners, bedrijven en congressen gericht op de stad Amsterdam en haar metropoolregio. Daarnaast verwijzen wij naar enkele onderzoekinstanties waar u informatie kunt vinden over deze onderwerpen voor Nederland en de wereldwijde markt. De pagina bestaat uit twee modules, een datamodule  en een informatiemodule.

Voor wie is Visitor Insight bedoeld?

Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de bezoekerseconomie in Amsterdam. Voor het toeristisch bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties, die geïnformeerd willen blijven over het bezoek aan de stad. Deze datamodules zijn bedoeld om professionals, onderzoekers en beleidsmakers te ondersteunen bij het nemen van datagestuurde beslissingen met betrekking tot Amsterdam en de metropoolregio. U kunt de gegevens gebruiken voor marktonderzoek, strategische planning en andere zaken. We streven ernaar om u actuele en relevante informatie te bieden via dit platform. Partners van amsterdam&partners kunnen met een aangevraagde gratis login de data meer in detail bekijken. 

Als u verdere vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onze data experts (research@iamsterdam.com).