Sinatra

Dit is Sinatra en hij is helaas al in de hondenhemel. Hij was al oud toen we elkaar ontmoetten, maar hij gedroeg zich niet zo. Geloof het of niet, hij was bijna 21 jaar toen hij in 2019 overleed. Grote kans dat je Sinatra kende, want hij was een Nederlandse beroemdheid. Ik bewonderde en respecteerde hem heel erg, maar onze communicatie was... laat ik het zo zeggen; erg lastig.

Pippa en Lotje

Pippa en ik zien elkaar af en toe. Ze is ongeveer twee keer zo groot als ik, maar dat houdt onze vriendschap niet tegen. Ik kan er mijn neus niet op leggen, dat zullen we wel gemeen hebben. Rechts naast Pippa zit Lotje. Zij is meestal geobsedeerd door het dragen van gigantische takken, maar gelukkig heeft ze ook nog wat aandacht voor mij als we samen zijn.

Simba

Mijn stoere homeboy Simba. Hij is mijn (hele) grote neef en woont in Buitenveldert. Simba en ik zullen elkaar altijd steunen. Al-tijd.

Jazzy en Bowie

Mijn favoriete foto met mijn musketiers Jazzy en Bowie. Met hen ga ik vaak naar het Vondelpark waar we samen helemaal los gaan.

Fientje

Dit is Fientje, Zij woont in dezelfde buurt als ik en we zien elkaar dan ook vaak. We delen een grote passie, namelijk eten! Fientje heeft mij geleerd om baasjes te manipuleren voor meer snoepjes. Ik ben er erg goed in geworden.

Mijn beste vriendin...

Maar mijn allerbeste vriendin tussen deze beestenbeden? Dat is Jazzy. Ik ken haar al vanaf mijn eerste dag in Amsterdam en we snappen elkaar met één enkele blaf.