Beter dan verwacht

Om te beginnen: het Dogtoberfest bij Pllek Amsterdam was het beste event ooit! Ik bedoel, we kregen zelfs een driegangen hondenmenu! Het was nóg beter dan ik had verwacht!

Dieren Opvang Amsterdam

De mensen van Pllek en het Californische biermerk Lagunitas waren allemaal gek op mij! Nouja, eigenlijk op alle honden die er waren. Ze hadden dit event namelijk georganiseerd om mijn hondenvrienden bij het Dieren Opvang Amsterdam te helpen om een nieuwe familie te vinden. Is dat niet mooi?

Zoveel honden!

Toen ik aankwam waren er al best wat andere honden, nouja best wat… Ik heb nog nooit zo veel honden op één plek tegelijk gezien. Na wat gesprekken hier en daar gingen we nog even naar buiten om wat frisse lucht te snuiven voordat het diner begon.

Pllek

Wat een mooie locatie! Pllek ligt vlakbij het water met een zandstrand en een terras. Er stond ook een camper waar je schitterende foto’s kon maken. Dat gingen we later nog verder onderzoeken, eerst maar weer naar binnen om te kijken of het eten al klaar was!

Hondenbier

Zodra we weer binnen waren werden de drankjes uitgeserveerd. Ik kreeg hondenbier!! De SNUFFLES DOG BEER smaakte een beetje naar kip, echt heel lekker! Ik heb hem helemaal opgedronken. Tenminste, bijna helemaal.

Daar kwam de ober aan! Net op tijd, want mijn maag begon al flink te rammelen.

Pure Delight

Moet je eens kijken wat ik allemaal op mijn bordje had! Kip en rund in gelei met jus, ook wel Pure Deligth genoemd. Die naam zegt het al, het was meer dan waar! Het was wel kort genieten aangezien ik de Pure Delight in minder dan 10 seconden op had. Ik kon me niet inhouden, zo lekker! En ik was benieuwd wat er nog meer op mijn bordje zou verschijnen.

Lekker smullen

Jaaa, het hoofdgerecht! Gedroogde worst met jus en afgewerkt met munt. In één woord: goddelijk, meer kan ik niet zeggen. Of nouja, de bieslook was misschien een beetje overdreven maar dat is natuurlijk geen reden om te klagen.

Muziek van de dj

Voordat het toetje kwam, konden we allemaal even relaxen en hadden we tijd om te knuffelen en uit te buiken. Ondertussen leverde de dj uitstekend werk. Een swingende mix, inclusief mijn favoriete genre reggae! De perfecte muziek voor dit publiek en gelegenheid. High five dj!

Hap slik weg

We gingen snel weer naar ons tafeltje, want ik wilde absoluut niet het toetje missen! We kregen een cupcake met een fondant van pastinaak, pompoen en honing. Schuif dat maar snel door naar mij, ik zorg wel dat het in goede poten terecht komt!

Say cheeeese!

Met een volle buik gingen we naar de camper om deze avond voor eeuwig vast te leggen. Ik was blij dat we naar buiten gingen, want eerlijk gezegd moest ik ook heel nodig plassen…

Kijk dit zijn wij! Ik en mijn baasje. Zien wij er niet schitterend uit?

Bedankt

Aan de mensen van DOA, Pllek en Lagunitas: ontzettend bedankt voor het ophalen van meer dan €11.000,- voor Dieren Opvang Amsterdam. En voor alle moeite voor het blij maken van onze medehonden! Jullie zijn helden!

Pllek | Neveritaweg 59