Binkie had haar kleurrijke outfit uit de kast gehaald en zag er onschuldig en schattig uit. Niemand kan haar charme weerstaan, daarom noemen we haar ‘Beyonce van Vondelpark’. Maar goed, ik weet wel beter. Ik heb al wél haar excentrieke kant gezien.

Wij zijn dol op de Amsterdamse Pride. Talloze mooie, lekker ruikende en welgebouwde jongens en meiden waren overal in de stad. Wij zijn er helemaal klaar voor!

We staan te wachten bij Het Rokin, ready om de tocht te zien. Ik ben super gespannen, maar er is genoeg afleiding om wat relaxer te worden en om in de feeststemming te komen. ‘’Kom op Binkie, doe niet zo opvallend!’’

Happy pride

Plotseling begint de grond te trillen en horen we een diep, brullend geluid. Mijn hart begint sneller te kloppen, ze komen eraan. Spannend!

Grote motoren komen langs die zijn versierd met regenboogvlaggetjes. Vol trots reden ze langzaam voorbij, wat een subliem moment!

Achter mij hoorde ik Binkie: ''laat het feest maar beginnen!'', en weg was ze. Ik draaide me om en…

The Leather Boys en Binkie

Pinkie en Binkie

Elton en Binkie

Ru en Binkie

OMG! Kijk haar nou! Ze kon haar flirterige gedrag weer eens niet inhouden. Niet dat ze zichzelf naar mensen toegooit, het is eigenlijk andersom. Mensen zijn gek op Binkie. Ze staan letterlijk in de rij om met haar op de foto te gaan. Iedereen houdt van Binkie! En Binkie houdt ook van hen! De hele LGBTI+ community omarmt haar.

Het evenement bereikt zijn hoogtepunt wanneer Binkie helemaal vooraan bij de mars staat. Ze is de onbetwiste ster van de Pride Walk en is een iconisch figuur geworden voor waar de Pride om draait: Be who you are, love who you want!

Het feest is bijna voorbij en we staan op het punt om te vertrekken wanneer deze boot - geladen met een groep sexy jongens - langs ons vaart. Iedereen danst, zingt, swingt en heeft het naar zijn zin. Wat hoor ik nou? Hij roept mij! Ja, mij!!! Ik was expres op de achtergrond gebleven tijdens de Pride Walk zodat Binkie kon schitteren. Tenslotte kreeg ik ook mijn vijf minuten of fame. Het was een fantastische ervaring en ik heb zoveel inspirerende mensen ontmoet. Ik kan niet wachten tot volgend jaar! #happypride