Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Image alt

Amsterdamse cadeaus voor school

De scholen zijn weer begonnen. Met deze 5 producten uit onze I amsterdam Store ben jij perfect voorbereid.

Dopper

Wist je dat bij het hergebruiken van plastic flesjes bacteriën aanzienlijk toenemen? Met de Dopper hoef je nooit meer een plastic flesje water te kopen want je kunt de fles keer op keer hergebruiken. Zo heb je altijd drinken bij de hand en zorg je er ook voor dat er minder plastic afval in onze oceanen terechtkomt. 

Dopper | €12,50

Property Of rugzak

Het item dat je veel gebruikt en ook het meest zichtbaar is. Met deze rugzak van Property Of kun je niet alleen alles veilig meenemen, maar is het ook nog eens een verlengstuk van je outfit.

Property Of rugzak | €139,-

FOOOTY

De FOOOTY bal heeft verschillende schijfjes waardoor je allerlei vormen kunt maken. Denk aan een voetbal, handbal, rugbybal en zelfs een frisbee. Als je bent uitgespeeld, vouw je hem op en kun je hem gemakkelijk opbergen. Ideaal om mee te nemen naar school.

FOOOTY | €12,95

Etui The Upcycle

Pennen, stiften, markers, geodriehoeken, passers en potloden; stop ze allemaal in de etui van The Upcycle en je grijpt nooit mis. Doordat de etui is gemaakt van oude fietsbaden, ziet het er ook nog eens te gek uit.

Etui The Upcycle | €24,95

Veloretti fietsbel

De weg naar school kan vol hindernissen zitten. Van voetgangers die door rood lopen tot aan duiven die niet aan de kant gaan. Je hoeft de fietsbel van Veloretti maar 1 keer te gebruiken en al deze hindernissen gaan uit de weg. Zo kun je veilig je weg naar school of huis vervolgen.

Veloretti fietsbel | €17,50