Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Veloretti fietsbel Copper
Afbeelding van Rick Akkerman

Amsterdamse cadeaus voor de lente

Haal de lente in huis met de leukste producten uit de I amsterdam Store. Van een kunstige tas tot een trendy fietsbel: dit is het beste van Amsterdamse makers voor het lenteseizoen.

Klompen bier

Dutch Icons klompen bier
Afbeelding van Dutch Icons

Bier gebrouwen met geroosterde houtsnippers van klompen. Ja, je leest het goed: klompen. In de brouwerij van The Dutch Icons worden bieren gebrouwen met smaken van oer-Hollandse producten. Hierdoor krijgen de bieren een bijzondere smaak.

Dutch Icons Klomp | €13,50

Tas The Starry Night

Loqi tas Starry Night
Afbeelding van Rick Akkerman

Kunst en mode op een duurzame manier samenbrengen: dat het doel van LOQI. Verschillende talen, culturen en gewoontes komen samen in dit bedrijf en dat trekken ze door in hun werk. LOQI’s The Starry Night draagtas is een perfect voorbeeld hiervan. De combinatie van Van Goghs beroemde werk en het duurzame karakter van LOQI maken van deze tas een ware ster.

LOQI The Starry Night, 1889 Recycled Bag | €15,50

Veloretti fietsbel

Veloretti fietsbel Copper
Afbeelding van Rick Akkerman

Een fietsbel is een absolute ‘musthave’ tijdens je fietsrit door de stad. Met de Veloretti fietsbel fiets je niet alleen veilig, maar ook trendy door de stad. Ga jij voor koper, goud, zwart of toch liever voor klassiek zilver? Welke je ook kiest, met deze fietsbel ben je gegarandeerd goed hoorbaar.

Veloretti Bell | €18,-

FOOOTY bal

FOOOTY bal
Afbeelding van FOOOTY

Door de innovatieve bal van FOOOTY hoef jij je nergens meer te vervelen. Met de losse elementen maak je binnen no-time een voetbal, frisbee, 3 jongleerballen en nog veel meer. Haal de onderdelen na gebruik weer uit elkaar en stop het in je broekzak of tas. Het perfecte reisgezelschap voor op vakantie en onderweg.

FOOOTY PACK | €13,50

Studio Wesseling voetbalshirt

T-shirts van Studio Wesseling
Afbeelding van Studio Wesseling

Wat in 2004 begon als kunstproject Blood in Blood out groeide uit tot een merk met een uniek verhaal. De interesse van Studio Wesseling gaat vooral uit naar het verhaal achter de persoon. Op basis daarvan maken zij een persoonlijk en op maat gemaakt voetbalshirt. Ze doen dit uit liefde voor het voetbal en halen hun inspiratie uit de verschillende buurten en wijken. Het resultaat is een collectie met voetbalshirts waar ze trots op mogen zijn.

Studio Wesseling shirt | €46,50